Special Guest Veronica Taylor

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij zijn ontzettend blij om deze gast te mogen verwelkomen op Heroes Made in Asia, namelijk: Veronica Taylor! Zij is een Amerikaanse Stemactrice die veel personages leven heeft gegeven met haar stem in voornamelijk kinderseries en anime.

De meest bekende stem die zij heeft ingesproken is die van Ash Ketchum, het personage die in Pokemon the hoofdrol speelt. Hij is een gedreven tien jarige die maar één doel heeft: He Gotta Catch ‘Em All! Hij wilt alle pokemons vangen en zo de beste pokemon trainer worden die er is.

Maar dat is nog maar een rol van de tientallen rollen waarvoor zij haar stem heeft ingesproken. Ze is terug te horen in kinderseries zoals Winx Club, Yu-Gi-Oh! en Teenage Mutant Ninja Turtles. Maar ook in de bekende anime’s Sailor Moon, Dragon Ball en One Piece vervult ze meerdere rollen. Zelfs Video Games zoals La Noire, Final Fantasy en Sonic the Hedgehog behoren tot haar repetoire! De kans is dus groot dat je haar stem zeker eens eerder hebt gehoord.

Dus grijp je kans en koop nu je tickets voor Heroes Made in Asia om deze heldin te ontmoeten. Ga jij ook een handtekening halen? Deze kan je op het event zelf kopen.

Zij heeft er zelf ook enorme zin om op Heroes Made in Asia aanwezig te zijn en om je te ontmoeten!

Ontdek meer

Achter de stand! Exposanten Highlight

Op Heroes Made in Asia vind je een breed aanbod aan exposanten die klaar staan om hun creaties en producten te laten zien. Van artwork tot beautyproducten, er is voor ieder wat wils. Naar wie ben jij dit keer benieuwd?

Genshin Impact

Asian Games: Onze top 10!

Dit is onze samengestelde top 10 van Asian games. Lees snel verder om erachter te komen of deze games ook in jouw top 10 zitten.

Ontmoet een aantal van onze exposanten!

Het is weer tijd voor een nieuwe Exposanten Highlight! Tijdens Heroes Made in Asia laten verschillende exposanten hun werk en producten aan je zien. Wie ga jij bezoeken?

Scroll naar top