Taryn | Cosplay Jury op Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Taryn is een van onze internationale juryleden voor de Cosplay Contest op Heroes Made in Asia. Taryn is, onder andere, een professionele Italiaanse cosplayer en maakt sinds 2016 al zijn eigen cosplays, waar hij veel moeite in steekt en verschillende technieken en materialen voor gebruikt. Al deze moeite is niet voor niks! Ook Taryn heeft met zijn cosplays een hoop prijzen in de wacht gesleept. Zijn cosplays zijn te bewonderen op onder andere Instagram, Reddit en Facebook.

Taryn streamt ook live op Twitch, waar hij met zijn kijkers praat en games speelt, is een model en een performer. Naast zijn passie voor Japanse anime, games en kunst heeft hij ook een grote passie voor fitness, bodybuilding en martial arts. Tegenwoordig werkt Taryn samen met grote merken zoals Ubisoft, League of Legends, Bandai Namco en Cd Project Red.

Ontdek meer

Ontdek het culturele erfgoed van Kyoto, Japan

Kyoto, de voormalige keizerlijke hoofdstad van Japan, is een stad die doordrenkt is van geschiedenis en traditie. Met zijn honderden tempels, serene tuinen en levendige culturele tradities, biedt Kyoto een unieke kijk op het rijke erfgoed van Japan.

De kleurrijke markten van Jaipur, India

Jaipur, bekend als de Roze Stad van India, staat beroemd om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en levendige cultuur. De bruisende bazaars zijn een schatkamer van traditionele ambachten, textiel, juwelen en nog veel meer.

De oude tempels van Angkor Wat in Cambodja: Travel tips

Angkor Wat, gelegen in het hart van Cambodja, is zonder twijfel een van de meest indrukwekkende archeologische sites ter wereld. Deze eeuwenoude tempelcomplexen hebben een rijke geschiedenis die teruggaat tot het Khmer-rijk in de 12e eeuw. We geven je graag wat tips voor jouw bezoek.

Scroll naar top