Ben je er klaar voor om wat tijd in de keuken te spenderen om deze heerlijke Thaise viskoekjes te maken?
Deze viskoekjes zijn gemakkelijk om te maken en een gemakkelijke manier om indruk te maken op je vrienden, familie of je relatie. Combineer ze met rijst en groenten voor het avondeten of gewoon alleen met de dipsaus samen als snack In de avond!
Ingrediënten:
Dipsaus
120 ml water
4 el witte azijn
70 g witte suiker
2 el Thaise vissaus
1/4 komkommer alleen het vruchtvlees in blokjes.
1 grote rode peper fijngehakt
2 el gebrande pinda’s fijngehakt
Viskoekjes
500 g stevige witte vis filets, grof gehakt
1,5 el Thaise Rode Curry pasta
1,5 el Thaise vissaus
1 ei
Broodkruimels
1 rode ui Fijngehakt
Sperziebonen fijngehakt
Twee partjes citroen
Recept
Dipsaus
1. Doe het water, de azijn en de suiker in een steelpannetje. Laat op laag vuur onder af en toe roeren pruttelen tot de suiker is opgelost, voor ongeveer 5 minuten. Draai het vuur hoger en laat het mengsel een minuut of 5 inkoken tot het enigszins stroperig is.
2. Doe het Ingekookte vocht in een kleine kom. Voeg de vissaus, komkommer, rode peper en pinda’s toe. Roer alles goed door elkaar en zet weg om af te koelen.