Ontmoet een aantal van onze exposanten!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het is weer tijd voor een nieuwe Exposanten Highlight! Tijdens Heroes Made in Asia laten verschillende exposanten hun werk en producten aan je zien. Wie ga jij bezoeken?

Bluubsies

Hallo 🥰 Wij zijn Bluubsies, een dynamisch duo dat de leukste accessoires maakt om je dag mee op te vrolijken ✨ Van zacht pluche tot sleutelhangers en speldjes, wij richten ons op de Kawaii in hart en nieren 💕

kaomoji

hii! we zijn weer aanwezig op Heroes Made in Asia (◕‿◕) kom langs bij onze stand voor t-shirts, hoodies en meer. we kunnen niet wachten om je weer te zien! ✨

Linnea Resin

Hey ik ben Linnea Resin, een kleine onderneming uit België. 2 jaar geleden ben ik begon met enkel epoxy bladwijzers, maar ondertussen ben ik uitgegroeid tot meer dan alleen dit. Nu verkoop ik met veel trots mij art op sleutelhanger, phonegrips, stickers en meer!

Ontdek meer

Genshin Impact

Asian Games: Onze top 10!

Dit is onze samengestelde top 10 van Asian games. Lees snel verder om erachter te komen of deze games ook in jouw top 10 zitten.

Time to Shine! Exposanten highlight

Elke editie van Heroes Made in Asia biedt een spannende line-up van exposanten om te ontdekken en te shoppen! We hebben een aantal bijzondere exposanten voor je uitgelicht. Wie ga jij bezoeken?

Scroll naar top