Asian Games: Onze top 10!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dit is onze samengestelde top 10 van Asian games. Lees snel verder om erachter te komen of deze games ook in jouw top 10 zitten.

Genshin Impact
Met deze open-world adventure RPG zul je je nooit vervelen. Verdiep je in de verschillende verhalen tijdens Story quests, ontdek het land van Teyvat en verzamel alles wat op je pad komt of ga het gevecht aan met verschillende vijanden. En dat was nog niet eens alles!

Reis door Teyvat tot aan Natlan, de tot nu toe laatst verschenen natie. Binnenkort komt  de game met versie  5.1; nieuwe verhalen, quests, events en nieuw karakter Xilonen. Genshin Impact zal de komende jaren nog updates krijgen met nieuwe gebieden, karakters en vervolgen op de storyline. De grootste reden waarom je Genshin Impact eens zou moeten proberen; het spelen is gratis!

Genshin Impact

Bron: Google Play

Fate Trigger: The Novita
Deze nieuwe Batte Royale is het zeker waard om te proberen! Fate Trigger: The Novita is een 3D Anime stijl game met een aantal extra eigenschappen dan je gewoonlijke Battle Royale games. Elk personage heeft haar eigen set aan abilities die je naast het gebruik van een wapen jou kan helpen naar de overwinning.

Momenteel is de game nog niet volledig uit en in de closed Alpha fase, maar wij tellen af tot de complete release!

Fate Trigger: The Novita

Bron: IGN

Strinova (Calabiyao)
Strinova is een anime-stijl 3rd person shooter met unieke personages, die ook een eigen verschillende speelstijlen hebben. De game zelf is gratis, met een Gacha systeem voor extra cosmetics. De game is over het algemeen in 3D, maar je kunt je personage in 2D door de map laten klimmen, gliden en kogels ontwijken. Strinova heeft verschillende team gamemodes en deathmatch om alle personages uit te proberen!

De game start deze maand met een extra closed beta test voor de wereldwijde release. Strinova is al wel uit om te spelen in China

Strinova

Bron: Strinova

Asian horror games
Deze horror games gemaakt door Chilla’s Art hebben een grote reeks aan retrohorrorgames, te herkennen aan hun PS1/VHS-stijl effecten. Je kent er vast wel een aantal; The Bathhouse, Night Security en The Closing shift zijn een paar van deze games.

De horror games van Chilla’s Art zijn ook populair bij YouTubers en Streamers. Ben jij ze al eens tegengekomen?

The Bathhouse

Bron: IDGB.com

Final Fantasy
Je zal deze populaire game reeks vast eens tegen zijn gekomen. Final Fantasy heeft sinds de eerste release al 16 games op hun naam, met uitbereidingen en remakes om het getal nog hoger te brengen. Het zestiende deel van de Final Fantasy-serie werd in 2023 uitgebracht voor de PlayStation 5, gevolgd door een versie voor Windows in september 2024.

Final Fantasy is een RPG met verschillende verhalen per game, met een aantal gamemechanismes als overeenkomsten. Er valt zoveel te verkennen, je zult met al deze delen nooit verveeld raken!

Final Fantasy XVI

Bron: PlaySense

Assassins Creed Shadows
Na velen delen van Assassins Creed, zou de volgende game Assassins Creed Shadows het eind van dit jaar uitkomen. Helaas is de releasedatum verplaatst naar februari 2025.

Assassins Creed Shadows is een actie-RPG, met een open world in de setting van het Feodale Japan. Speel als Naoe en Yasuke, wanneer zij een nieuw tijdperk voor Japan inluiden.
Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot volgend jaar!

Assasin's Creed Shadows

Bron: Sortiraparis.com

Pokemon Z-A
Ook voor de Pokémon fans is het zover! In 2025 staat Pokémon Z-A gepland om wereldwijd uit te komen. Verken Lumiose City in de Kalos regio, die herontwikkelt word tot een stad voor zowel mens als Pokémon.

Meer over deze game is nog niet bekend, dus laat 2025 maar snel komen!

Pokémon Z-A

Bron: Nintendo

Sekiro: Shadows Die Twice
Verken Japan uit de 16de eeuw als een krijger die voor niks bang is, zelf niet voor de dood. In de Actiegame Sekiro: Shadows Die Twice speel je als Wolf, een krijger die op missie is om zijn ontvoerde meester en zijn verloren eer te redden.

Sekiro: Shadows Die Twice heeft de prijs gewonnen van Game of the Year Award in 2019, zeker waard om het een keer te spelen dus!

Sekir: Shadows Die Twice

Bron: Playstation

Zenless Zone Zero

Van dezelfde makers van Genshin Impact is hun nieuwste spel Zenless Zone Zero ook een grote favoriet. Deze Actie-RPG en hack and slash speelt zich af in de futuristische, dystopische stad New Eridu, de laatste veilige plaats voor de mensheid.

Als speler kruip je in de huid van een Proxy en ontdek je de mysterieuze dimensies, bekend als Hollows, die de wereld hebben verwoest en wemelen van gevaarlijke monsters. Zenless Zone Zero heeft ook een Gacha systeem voor het krijgen van een groot deel aan speelbare karakters.

Zenless Zone Zero

Bron: IMDb

Ghostwire: Tokyo
Van de makers van o.a. Fallout en DOOM, is ook Ghostwire: Tokyo uit sinds 2022.
Tokio wordt geteisterd door dodelijke bovennatuurlijke krachten. Een gevaarlijke occultist zorgt ervoor dat de bevolking van Tokio in een snel tempo verdwijnt.

Ontdek de moderne en tradionele straten van Tokio en maak gebruik van elementaire krachten en ghost-hunting vaardigheden om de stad en jouw familie te redden.

Ghostwire: Tokyo

Bron: Steam

Ontdek meer

Ontmoet een aantal van onze exposanten!

Het is weer tijd voor een nieuwe Exposanten Highlight! Tijdens Heroes Made in Asia laten verschillende exposanten hun werk en producten aan je zien. Wie ga jij bezoeken?

Time to Shine! Exposanten highlight

Elke editie van Heroes Made in Asia biedt een spannende line-up van exposanten om te ontdekken en te shoppen! We hebben een aantal bijzondere exposanten voor je uitgelicht. Wie ga jij bezoeken?

Scroll naar top