Time to Shine! Exposanten highlight

Facebook
Twitter
LinkedIn

Elke editie van Heroes Made in Asia biedt een spannende line-up van exposanten om te ontdekken en te shoppen! We hebben een aantal bijzondere exposanten voor je uitgelicht. Wie ga jij bezoeken?

Magic&Books

Magic&Books is gespecialiseerd in zelf ontworpen bookish producten. Alles is met liefde ontworpen voor de echt lees-liefhebber! We hebben o.a boekenleggers, reading journals, booksleeves, sleutelhangers, onderzetters, sokken en meer. Perfect als cadeau voor jezelf of iemand anders!

Gnarwhal Crochet

Ik ben Julie van Gnarwhal Crochet. Je kent me misschien van de Zoodoo dolls, maar ik maak ook een hoop andere leuke wezens in alle kleuren van de regenboog. Kom langs bij mijn kraam op Heroes Made in Asia en adopteer jouw eigen Zoodoo Doll, of scoor een bolletje exclusieve glow-in-the-dark wol om zelf het avontuur aan te gaan!

Heart of Sonata

Vind jouw drakenvriend bij Heart of Sonata! Schattige draakjes gemaakt van klei in allerlei kleuren en met props zoals edelstenen en dobbelstenen. Daarnaast zijn er ook leuke boekenleggers, memopads, sticker sheets, buttons en stickers van deze schattige draakjes. Nieuw zijn de mystery dragon keychain bags en leuke wooden dragon pins! Dus kom gezellig langs en geniet van alle draakjes!

Ontdek meer

Genshin Impact

Asian Games: Onze top 10!

Dit is onze samengestelde top 10 van Asian games. Lees snel verder om erachter te komen of deze games ook in jouw top 10 zitten.

Ontmoet een aantal van onze exposanten!

Het is weer tijd voor een nieuwe Exposanten Highlight! Tijdens Heroes Made in Asia laten verschillende exposanten hun werk en producten aan je zien. Wie ga jij bezoeken?

Scroll naar top