Achter de stand! Exposanten Highlight

Facebook
Twitter
LinkedIn

Op Heroes Made in Asia vind je een breed aanbod aan exposanten die klaar staan om hun creaties en producten te laten zien. Van artwork tot beautyproducten, er is voor ieder wat wils. Naar wie ben jij dit keer benieuwd?

Honeyplump

Hi! Ik ben Celesta, de eigenaar van Honeyplump! Een illustrator met een passie voor ✨️Anime Girls✨️ en de kleur roze! 🩷 Ik laat me graag inspireren door mijn favoriete anime en games, dus ben je op zoek naar leuke fanart? Kom dan zeker een keertje langs! Hier vind je prints, sleutelhangers, oorbellen en nog veel meer!! 🌸

Chantu Beauty

Hi! Ook volgend jaar zijn we weer aanwezig op Made in Asia met de nieuwste en trendy Koreaanse skincare en make-up! Kom langs bij onze booth en ontdek de wereld van K-beauty 🤍

MofuMerch

Halloooo! MofuMerch is een groep artiesten die samen werken onder één naam om merchandise te maken van onze favoriete series! Samen sta je sterk en wij proberen het Artist Alley gevoel in de dealer hal te brengen! Elke artiest heeft zijn eigen unique stijl en samen proberen we coole merch te maken die je nergens anders kan vinden! Er zijn natuurlijk ook posters, sleutelhangers en stickers van al je favoriete series, maar ook 3D posters, onze eigen kledinglijn en wat hele coole beeldjes die je nergens anders zal kunnen vinden! Bij ons staat de artiest op #1.

Ontdek meer

Genshin Impact

Asian Games: Onze top 10!

Dit is onze samengestelde top 10 van Asian games. Lees snel verder om erachter te komen of deze games ook in jouw top 10 zitten.

Ontmoet een aantal van onze exposanten!

Het is weer tijd voor een nieuwe Exposanten Highlight! Tijdens Heroes Made in Asia laten verschillende exposanten hun werk en producten aan je zien. Wie ga jij bezoeken?

Time to Shine! Exposanten highlight

Elke editie van Heroes Made in Asia biedt een spannende line-up van exposanten om te ontdekken en te shoppen! We hebben een aantal bijzondere exposanten voor je uitgelicht. Wie ga jij bezoeken?

Scroll naar top